zondag 1 juli 2007

Wie zijn de REC-medewerkers?

Sven De Coninck, coördinator
Sven is de bezieler en stichter van het REC. Ervoor zorgen dat er elke dag meer creatieve, mooie en verrassende radio wordt gemaakt is zijn missie. Daarom houdt Sven zich bezig met het algemeen en strategisch beleid, een stevige brok fondsenwerving en de coördinatie van de werking.



Pieter Blomme, stafmedewerker vorming
Pieter organiseert, coördineert en evalueert alles wat naar vorming ruikt binnen het REC. Van het organiseren van workshops, over het zoeken naar begeleiders, naar het bedenken van nieuwe activiteiten, het trainen van reporters voor de REC Redactie of de contacten met de ‘masters’ en de vrijwilligers.


Karen Provoost, administratief medewerker
Hoeveel mag ik als vrijwilliger verdienen? Hoe laat begon die workshop precies? Ik sneed me aan een mengpaneel, wat nu? Voor al uw verzekeringen, workshopsboekingen, kostennota’s, boekhoudkundige vraagstukken,… Slechts één adres: Karen!
Je kan haar op de schouder tikken (en zelfs opbellen) voor alle organisatorische en boekhoudkundige kwesties.


Jan D'hont, stafmedewerker verkoop en communicatie
Jan zorgt ervoor dat de boodschap die het REC verkondigt, op een propere en vooral duidelijke manier overkomt bij het publiek. Flyers ontwerpen, campagnes uitdenken, Jan is de missionaris van dienst… Workshops of projecten op maat? Jan puzzelt een concept in elkaar dat iedereen op het lijf geschreven is.


Sam Dermaut, stafmedewerker kenniscentrum
Sam is bezig met de uitbouw van een kenniscentrum rond radio.
Hij wordt hét aanspreekpunt voor al wie op zoek is naar informatie over radio en radio maken.
Daarnaast wil hij ook nieuw onderzoek naar radio stimuleren.



Fré Van Oers
, stafmedewerker diversiteit

Fré wil graag dat er tegen volgend jaar een twintigtal allochtone radiomakers aan de slag zijn in een van de medialabs waarmee het REC samenwerkt. Daartoe schuimt hij de Vlaamse provincies af en probeert hij met workshops de vurige interesse voor het radio maken aan te wakkeren.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Met veel belangstelling heb ik uw site bekeken. Graag zou ik u spreken betreffende een samenwerking met Profnews.

Profnews beschikt over een databank met korte en heldere samenvattingen met zakelijk nieuws uit 750 vak- en branchebladen (vakbladen, dagbladen, websites en gezaghebbende buitenlandse bronnen) die in combinatie met advertenties en met behulp van rss-feeds kosteloos op een website geplaatst kunnen worden.

Het is mogelijk de titels van berichten op uw site te plaatsen. Hiermee worden bezoekers van uw website voorzien van media (radio)nieuws, trends en marktinformatie.

De rss-feeds op MD Weekly kunt u kosteloos overnemen en op uw site plaatsen. Een overzicht van alle feeds is beschikbaar via http://www.mdweekly.nl/rss.aspx. Een relevant voorbeeld is http://www.mdweekly.nl/media/

Via de zoekbox Jullion op www.MDWeekly.nl is het mogelijk de databank te doorzoeken en nagaan of de informatie van Profnews aansluit op uw site. Deze zoekbox kan trouwens ook kosteloos op een site geplaatst worden. Referenties en een uitgebreide uitleg van de mogelijkheden zijn beschikbaar via http://profnewsnl.blogspot.com.

Kunt u me laten weten of u interesse heeft in een samenwerking met Profnews voor het plaatsten van vakinformatie op uw site?

Met vriendelijke groet,

Michel Verbiest | key account manager Profnews
Vakinformatie uit betrouwbare bron
www.profnews.nl
michel.verbiest@mdinfo.nu
T +31 (0)20 570 9090
F +31 (0)20 570 90 89
Oostenburgermiddenstraat 202
1018 LL Amsterdam

Anoniem zei

I should email my friend about your post.