donderdag 6 november 2008

Nieuwe REC - masterclasses

Masterclass Jingles (te gast bij Jinglebedrijf Brandy in Brussel)
Brandy is gespecialiseerd in branding en audio design. Tijdens deze masterclass gaan we in een kleine groep op bezoek bij Brandy in Brussel, bekijken we hun productieruimtes, en gaan we actief aan de slag met de bouwstenen van jingles, power intro’s, en allerhande audiofragmenten. De mensen van Brandy geven je montagegewijs een aantal tips and tricks, en leren je het verschil tussen een standaard montage en een professionele audiomontage. Voor deze masterclass is voorkennis van audiomontage-software vereist.

Wanneer? woensdag 19 november 2008 - 19u00 tot 22u00
waar? Brandy Brussel, Avenue Huart Hamoir 111, 1030 Brussel
prijs? 25 euro (leden van partnerzenders: 20 euro)
inschrijven? mailen naar contact[at]radiocentrum.be


Masterclass Personality (te gast: Wim Oosterlinck) Hou je van Wim Oosterlinck, of zap je liever weg als hij op jouw radio komt? We don’t care! Feit is dat Wim een typevoorbeeld is van de personality op radio.


Steeds vaker draaien radioprogramma’s (en zelfs zenders) rond persoonlijkheden, en dat vereist een aantal extra vaardigheden. Wim Oosterlinck, boegbeeld van Q-music en ex VRT-presentator geeft tijdens deze sessie een aantal tips en tricks om je persoonlijkheid mee te geven met de radiogolven.

Wanneer? donderdag 4 december 2008 - 19u00 tot 22u00
waar? REC-studio, Sint Pietersnieuwstraat 45, 9000 Gent
prijs? 25 euro (leden van partnerzenders: 20 euro)
inschrijven? mailen naar contact[at]radiocentrum.be

Geen opmerkingen: