dinsdag 4 november 2008

Urgent.fm zoekt een nieuwe hoofdproducer


De Gentse jongerenradio Urgent.fm is op zoek naar een nieuwe hoofdproducer. De hoofdproducer is de eindverantwoordelijke voor de dagelijkse werking en het totaal aan mediaproducten dat op alle kanalen van Urgent.fm wordt gepubliceerd. Zijn of haar taak bestaat uit het verzorgen van de continuiteit van de werking en het product, en de creatieve uitwerking ervan. Deze producer is 7 dagen op 7 verantwoordelijk voor ‘het geluid’ van Urgent.fm. In de praktijk houdt dat eveneens in dat een aantal logistieke en coördinerende taken de verantwoordelijkheid worden van deze productieverantwoordelijke.

De hoofdproducer staat ondermeer in voor de ondersteuning en voorbereiding van de Algemene vergadering, de Raad van bestuur en coördineert het Dagelijks Bestuur. Ook partnerships en profilering van het merk Urgent.fm behoren tot het takenpakket. De hoofdproducer werkt nauw samen met vrijwilligers, streeft ernaar de kwaliteit van het programma-aanbod voortdurend te verbeteren en is verantwoordelijk voor infrastructuur.

De volledige vacature kan je hier bekijken.


De sollicitatiebrief en cv dienen voor 17 november per mail te worden gericht aan sven@urgent.fm. De geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek op 20 november in Gent.

Voor bijkomende informatie kan je terecht bij:

Sven De Coninck
Voorzitter Urgent.fm
09/264.79.08
0496/49.88.41

Geen opmerkingen: